Proefles De Vloer OpDag - donderdag
Datum - 6 februari 2020
Tijd - 18:00 tot 20:00

Dit vindt plaats bij Het Koorenhuis

Twijfel je of je een cursus De Vloer Op of een MasterClass in één Dag wilt gaan doen, en wil je het eerst een keer proberen. Doe dan vrijblijvende mee aan deze gratis proefles.

In de cursus De Vloer Op ga je aan de slag met het theaterformat De Vloer Op, waarbij je vooraf bedachte scenario’s uitspeelt in een improvisatie. Omdat het verhaal voor een deel vastligt krijg je de tijd en ruimte om te werken aan verdiepend spel.

Wat leer je?

Er wordt in de cursus gewerkt aan acteer- en improvisatievaardigheden. Vaardigheden als incasseren en reageren, doorpakken, werken met hoge en lage status en de improvisatietechniek van Helmert Woudenberg op basis van de vier elementen (aarde, lucht, water en vuur) passeren de revue, zodat je aan het eind van de cursus een volledig pallet van mogelijkheden hebt om een De-Vloer-Op scène te spelen.

Hoe leer je dat?

De cursus bestaat ui 14 lessen waarbij iedere keer op een ander thema of vaardigheid wordt gefocust. Je krijgt les in een groep van maximaal 10 deelnemers. Je krijgt in vergelijking met de improvisatiecursussen op donderdag de kans om langere scènes te spelen.

Wat kost meedoen?

De proefles is gratis (wel inschrijven), maar de trainer vraagt je het initiatief ImproBattle te steunen.

Bij ImproBattle kunnen jongeren hun sociale vaardigheden en zelfvertrouwen vergroten via improvisatietheater. Check: www.improbattle.nl/doneren. ImproBattle is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) waardoor een gift belastingaftrekbaar is.

Inschrijven

De inschrijvingen lopen via de website van Kunst Onderwijs Organisatie (KOO) in Den Haag. Zie hier de link: https://koo.nl/blog/cursus/proefles-de-vloer-op/