De Vloer Op

De Vloer Op is een improvisatieformat waarbij een regisseur twee of meer acteurs een opdracht meegeeft in de vorm van een kort scenario. Dit scenario is hilarisch, absurd of juist heel schokkend en stimuleert de spelers om het onderste uit de kan te halen wat betreft hun improvisatievermogen.

Volgens de website (kijk tip!) van het gelijknamige tv-programma “leidt [dit] tot hilarische, absurde of ontroerende scènes, het resulteert vrijwel altijd in interessante inkijkjes in de wijze waarop mensen tot morele en ethische keuzes komen.”

Hieronder is het aanbod De Vloer Op te zien dat de komende tijd door Bram Martens wordt aangeboden via Netwerk Koorenhuis. Benieuwd? Klik op de betreffende masterclass of cursus om de inhoud van het programma te bekijken.

Overigens is het ook mogelijk om een besloten workshop op locatie te boeken. Bram Martens komt dan een dag of dagdeel samen met de spelers van jouw groep werken aan de vaardigheden die nodig zijn om jullie De Vloer Op scènes nog beter te maken. Voor informatie kun je hem bellen of mailen.

 

Cursusaanbod


Datum/Tijd Cursus/voorstelling
De Vloer Op cursus improvisatietheater - najaar 2020 23 september 2020 t/m 20 januari 2021
20:00 tot 22:00
De Vloer Op cursus improvisatietheater - najaar 2020
Het Koorenhuis, Den Haag

De Vloer Op cursus improvisatietheater - najaar 2020 24 september 2020 t/m 20 januari 2021
18:00 tot 20:00
De Vloer Op cursus improvisatietheater - najaar 2020
Het Koorenhuis, Den Haag