Bram Martens

Presentatie theatersport en improvisatietheater Koorenhuis - 15 juni 2016 (20)Bram Martens biedt de cursussen theatersport en improvisatietheater in het Koorenhuis in Den Haag aan. Hij is jong en energiek. Zijn lessen staan in het teken van het verkennen van grenzen, openheid en positiviteit. Theatersport ziet hij als een ultiem middel om de regels van het spel te overtreden. Dan pas ontstaat er iets nieuws, dan pas ben je creatief. Van het hoofd naar het hart, van gedachte naar impuls. Theatersport gaat in tegen de geforceerdheid van de maatschappij. De bevrijding die daarbij vrijkomt, geeft je nieuwe energie om de dagelijkse beslommeringen aan te kunnen.

 

Bram en het Koorenhuis

Sinds 2014 werkt Bram voor Koorenhuis waarvoor hij kunstlessen op scholen en cursussen theatersport en improvisatie verzorgd. Het aantal deelnemers van de cursussen blijft maar groeien. Bram hoopt een levendige improvisatie-community op te zetten in het Koorenhuis.

 

Bram en ImproBattle

Presentatie theatersport en improvisatietheater Koorenhuis - 15 juni 2016 (3)Bram startte in 2011 met zijn werkzaamheden voor Stichting ImproBattle waar hij improvisatie inzet om het fundament van jongeren van diverse sociale, culturele en educatieve achtergronden te versterken en ze met elkaar te verbinden. Sinds 2015 is hij zakelijk leider van deze organisatie. De energie, motivatie en de snelheid waarmee de jongeren improvisatievaardigheden aanleren is aanstekelijk.

 

Bram en Teambuilding

Ook geeft Bram regelmatig teambuildingworkshop theatersport. In een creatieve teambuilding workshop theatersport leren de deelnemers improviseren. In een wereld die sneller verandert dan we kunnen leren, zijn improvisatievaardigheden extra belangrijk. Improviseren zorgt voor flexibiliteit, positiviteit en vrijheid om deze veranderingen de baas te blijven.